En ny generation af skærme
   Februar 2018 (uge 9)

TruTouch VN - 4K ULTRA HD 

TruTouch VN-serien er designet til den intuitive brugeroplevelse. 

Newlines nye generation af VN-serien har opgraderet IR touch-teknologi, som giver den mest intuitive og blideste skriveoplevelse. Multifunktionsdisplayet er den perfektr løsning til undervisnings-lokaler, seminarer og mødelokaler.

Fang dit publikums opmærksomhed når du viser videoer, billeder og præsentationer. TruTouch VN serie med 4K UHD-opløsning leverer klare og robuste billeder, også ved flere brugere.

  • 4K Ultra HD opløsning
  • ​Optical bonding
  • Dynamisk USB
  • Personificeret brugerinterface
  • Ultra-let i vægt og slankt ramme-design

Maksimal synsvinkel
VN-serien tilpasser optisk bindingsteknologi, som eliminerer kløften mellem overfladeglas og display. Dette giver en 178 grader synsvinkel, og uanset hvor i mødelokalet du befinder dig, vil billedet altid stå klart og tydeligt.


Er du nysgerrig og har lyst til at høre mere? Ring til Jan på telefon 20 90 00 30 eller send en mail til: ja@best-av.dk


Fås i 65", 75" og 86"
 

TruTouch X - 4K ULTRA HD

De mest attraktive displays i verden!

TRUTOUCH X-serien kombinerer avanceret teknologi med elegance og er den komplette løsning for en fantastisk Collaboration-oplevelse. Denne serie af displays er de eneste interaktive displays med TRUFlat-teknologi på markedet. Skærmene har endvidere lnGlass™ teknologi, som giver den mest unikke skriveoplevelse som findes på en berøringsskærm.

Hele TruTouch X-serien har 2 stk. integrerede vidvinkelkameraer, placeret i top og bund af det interaktive display. Indeholder endvidere 4 mikrofoner med støjreduktion samt 2 højttalere, hver på 15 Watt. Mikrofon array med indbygget ekko-cancellering og støjreduktion sørger for at lyden altid er klar og i den bedste kvalitet!

Alle funktioner kan benyttes på én og samme tid, hvilket er ideelt, når der skal samarbejdes og interageres på tværs af lokationer. Understøtter alle typer videokonference, så det er muligt, selv at vælge hvilken videokonference/UC-software man vil benytte, f.eks. Skype for Business eller Lifesize Cloud. Skærmene gør brug af den nyeste optiske bindingsteknologi, der reducerer reflekser og dermed giver en forbedret kontrast og reduceret parallax.

Er du nysgerrig og har lyst til at høre mere? Ring til Jan på telefon 20 90 00 30 eller send en mail til: ja@best-av.dk

Klik ind og læs vores brochure!

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde?

Vi har et team af professionelle medarbejdere, som står klar til netop at rådgive og vejlede dig omkring forespørgsler og eventuelle spørsmål.

Best-AV & Metorion Music - Din komplette leverandør af lyd, billede, teleslynger og informationssystemer!

Best-AV A/S  •  Meterbuen 15, 2740 Skovlunde  • Telefon 72 17 01 50  • www.best-av.dk  • info@best-av.dk

ěnsker du ikke flere nyhedsbreve, skal du blot klikke her.