Skab stemning med baggrundsmusik
   Marts 2018 (uge 11)
Hos Best-AV & Metorion Music er vi eksperter i at tilpasse musikspecifikke målgrupper og miljøer. Vi har mere end 50 års erfaring med baggrundsmusik og er en af landets førende leverandører af Business musik. Vi leverer musik til alt fra store kendte detailforretninger til små butikker og varehuse, så uanset hvilken løsning du søger, er du i trygge hænder hos os.

Musik påvirker omsætningen!

Rigtigt mange butikker anvender musik til at skabe en god stemning, rent faktisk er det videnskabeligt bevist, at kunderne bliver lidt længere når der bliver spillet musik. Baggrundsmusik har stor indflydelse på kunders adfærd og indkøbsmønstre, og Gallup-undersøgelser har vist, at 86% af kunder i detailforretninger siger, at musikken gør en forskel.

Med et månedligt musikabonnement kan du nemt sikre, at der bliver spillet musik i din butik. Vi har et bredt udvalg af forskellige musikgenrer, og med et abonnement hos os har du mulighed for at kombinere musikprogrammer og forskellige genrer.


Vi leverer “Non Stop” digital musik til din forretning, og I behøver blot tænde for anlægget. Vi garanterer altid en professionel og kyndig vejledning, og vi sørger for løbende opdatering og servicering af anlægget.


Baggrundsmusik som markedsføring

Musik er kommunikation med dine kunder. I forretningen skaber musikken en fælles samhørighed med kunden og flere studier har vist, at baggrundmusikken har stor indflydelse på dine kunders indkøbsmønstre.

Service Industry Research har påvist, at mere end 75% af de faktorer, der har indflydelse på menneskers indkøbsmønstre er følelsesbetonede. Mange firmaer har indset, at musik er et af de vigtigste marketingredskaber, når det bl.a. gælder kunders loyalitet. Med det rette valg af musik, nyder dine kunder opholdet i butikken og bliver der længere end ellers.

 

Vi har et bredt udvalg af musik. Med et abonnement hos os har du mulighed for at kombinere musikprogrammer og forskellige genrer og sågar bestille specielt designede musikprogrammer. Vi kan sammensætte et program, som henvender sig direkte til dine kunder og som giver netop den atmosfære du ønsker i din forretning. Specielle programmer kan ved fx årstider og temaer, så som Party, karneval, julemusik m.v. Specielle None Copyright programmer og kundedesignede løsninger kan leveres efter aftale.

Er du nysgerrig og har lyst til at høre mere om vores musikpakker?

Kontakt os på telefon 20 90 00 30. Du er også velkommen til at sende en mail til: ja@best-av.dkDownload løsblad

 

Best-AV A/S  •  Meterbuen 15, 2740 Skovlunde  • Telefon 72 17 01 50  • www.best-av.dk  • info@best-av.dk

ěnsker du ikke flere nyhedsbreve, skal du blot klikke her.