Din komplette AV-leverandør!
   Marts 2018 (uge 12)
Vi leverer AV-løsninger til alle formål

Best-AV og Metorion Music er én af Danmarks førende AV-leverandører inden for rådgivning, salg og installation af komplette audiovisuelle løsninger.

Vi sikrer en naturlig og brugervenlig integration af jeres AV-udstyr, således at det er let at benytte. Erfaring viser, at når teknik og brugervenlighed går hånd i hånd, giver dette kunderne en mere indholdsrig hverdag. Med mange års erfaring kan vi tilbyde en grundig behovsafdækning, økonomisering og projektering af både simple og komplekse AV-installationer.
Informationssystemer

Informationssystemer er praktiske, hvor mange mennesker opholder sig eller passerer, f.eks. i receptioner, venteområder osv. Et informationsystem kan benyttes til oplysning - men også til underholdning mens mans venter.

Vi udfører mange forskellige løsninger - herunder bl.a. informationsstandere, opsætning af skærme med touch-funktion, projektorer, mikrofonanlæg og teleslynger.

Uanset størrelsen af dit løsningsbehov, har vi et bredt og dybt kompetenceniveau inden for de løsninger som vores kunder efterspørger. Hver installation er unik, og derfor møder du også altid det samme professionelle og høje engagement fra vores medarbejdere!

Professionelle møderumsløsninger

Ved afholdelse af møder, er det vigtigt at rammerne omkring det komplette møde- eller konferencelokaler er 'up to date' og top-professionelt, uanset om der er tale om møder, præsentationer foredrag eller undervisning. Vi er eksperter i møderums- og konferenceløsninger, herunder interaktive touchskærme, projektorer, betjeningssystemer, musik- og højttaler- og mikrofonanlæg, teleslyngeanlæg, glastavler, whiteboards m.v.

Vi 
har en solid og mangeårig erfaring inden for AV-løsninger til det moderne møde- eller konferencelokale.Vi tilbyder løsninger som sikrer, at jeres mødelokale er tidssvarende med henblik på teknik og præsentationsudstyr, og som er brugervenlig til trods for at den måske er teknologisk avanceret.

Videokonferenceløsninger

Vi tilbyder moderne og effektive videokonferenceløsninger som sikrer en optimal mødekvalitet - og som garanterer, at man altid vil få en ensartet oplevelse af sit onlinemøde. Vi sørger for en ensartet oplevelse hver gang - uden at man skal gå på kompromis med kvaliteten.

Der findes flere løsninger for optimering af videokonferencer. Løsninger der, uafhængigt af hvilken platform man benytter, medvirker til at optimere billede og lyd. Det kan være alt fra den simple løsning, der ved brug af en boks går ind og laver ekko-cancelering således at lyden går rent igennem, til den mere integrerede løsning med mikrofoner i loftet samt højttalere. Styring sker via et panel og sikrer således, at rummet er fuldt ud optimeret til online møder ved blot at skulle trykke på en enkelt knap.

 

Lydanlæg

Vi leverer og installerer alle typer lydanlæg med højttalere til alle formål. Det giver mulighed for at opnå det helt rigtige lydniveau.

Vi ved hvad der skal til for at lyd optimalt dækker et lokale, uanset om der er tale om et stort eller lille lokale. 
Vi garanterer at de opsatte højttalere er de bedste - både kvalitetsmæssigt og prismæssigt. Uanset om der er tale om mindre transportable højttalere, højttalere med bluetooth eller airplay m.v.
 
Vi har erfaring i opsætning og drift af lydanlæg til stadions, sportshaller, danse- og spillesteder, surroundanlæg til biografer samt lydanlæg til auditorier, mødelokaler osv.

Talevarsling

Best-AV & Metorion Music er en af Danmarks førende leverandører af talevarsling og med installation af dette sikrer vi, at vores varslingsanlæg og de indtalte evakueringsbeskeder når frem til kunder og medarbejdere i klar og tydelig tale. Behovet for talevarsling afhænger af, hvilke faciliteter anlægget skal installeres i. Vi skræddersyr en løsning, som passer til netop jeres omgivelser.

Vores varslingsanlæg kan også benyttes som et musik- og kaldeanlæg til afspilning af musikprogrammer, reklamemeddelelser samt mikrofonopkald til personale og kunder.

Teleslyngeanlæg

Et teleslyngeanlæg benyttes som hjælp til hørehæmmede, men kan også fungere som et redskab til alment hørende. En teleslynge er et lydteknisk hjælpemiddel, som sender et givent signal til et trådløst modtagerapparat, f.eks. et høreapparat eller en øresnegl med en indbygget telespole.
 
Når et rum forsynes med et teleslyngeanlæg, lægger man en slynge rundt i et ønsket område/felt. Når modtageren befinder sig inden for slyngens område, opfanger modtagerapparatet de udsendte signaler og videregiver dem som lyd. Vi leverer teleslyngeanlæg i alle størrelser og det kan meget effektivt kombineres med musikanlæg, højttalersystemer, trådløse mikrofoner og mange andre platforme.
Klik ind og læs vores brochure!

Ønsker du at høre mere? Vi har et team af professionelle medarbejdere, som står klar til netop at rådgive og vejlede dig omkring forespørgsler og eventuelle spørsmål.

Har du lyst til at høre mere? Ring til Jan på telefon 20 90 00 30 eller send en mail til: ja@best-av.dk

Best-AV & Metorion Music - Din komplette leverandør af lyd, billede, teleslynger og informationssystemer!


Best-AV A/S  •  Meterbuen 15 • 2740 Skovlunde  • Telefon +45 72 17 01 50  • info@best-av.dk
 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve, skal du blot klikke her.