NYHEDSBREV OG TILBUD UGE 18



Tre skarpe priser




Hornfiskefileter - Ferske
Pris: kr. /kg

Varenr.: 1016

 
LOKAL-FISK PRODUCERET I
SKÆLSKØR


 
Rødfiskefileter m/skind- Ferske
Pris: kr. /kg

Varenr.: 1080
Certificering: MSC

 


Linemuslinger - Økologiske
Pris: kr. /kg

Varenr.: 6669
Pakket: 1000 g. MAP
Certificering: Økologisk

 
 
  SPOTPRISER Kroner
1056 Laksehaler - Norske (Risiko for udsolgte varer)  
1268 Laksefars - 5 kg bakker - MAP  
3575 Varmrøget laks, hele - benfrie    NYHED!!!  
3577 Varmrøget lakseportioner med eksotisk kryderrier   NYHED!!!  
3576 Varmrøget lakseportioner med chili   NYHED!!!  
3578 Varmrøget lakseportioner med bacon mix   NYHED!!!  
NYHED - Varmrøget laks fra Sverige - NYHED
På mandag får vi et parti varmrøget laks hjem fra Fisk Rökeriet i Helsingborg. Det er helt klart noget af det bedste varmrøget laks vi har smagt.

Så er det tid til hornfisk.
Det vælter ind med hornfisk og i næste uge anbefaler vi denne skønne spise.

Lidt bonusinfo om hornfisken:
Hornfisk fra Atlanterhavets dybder begynder deres vandren mod danske farvande i midten af april. Den karakteristiske fisk med de grønne ben og næblignende kæber starter vandringen gennem Limfjorden og derfra videre til resten af de indre farvande. De store hornfisk ankommer først, inden stimerne følger trop senere på foråret, før de igen fede og mætte forlader landet til september.
”Sommerferie-opholdet” i Danmark tilbringes i det lavvandede ålegræs, hvor den står på leg og gydning fra morgen til aften, inden hornfisken skal på jagt for at kunne æde sig mæt i fiskeyngel, tobis og krebsdyr.
Hornfisken betragtes som lystfiskernes ”darling”, fordi den er relativt nem at fange grundet det enorme antal, der hvert år lægger vejen forbi de danske kyster.
 
Torskerogn - Så nu venter vi bare på den lokale østersørogn
Den norske torskerognsæson har været slut de sidste par uger og nu er den islandske rognsæson også overstået i denne omgang, men i december kommer der mere af slagsen fra Island.
Den bedste torskerogn kommer rent faktisk fra Østersøen. Vi har allerede set de første ladninger på Torvet og inden længe kan vi tilbyde dansk lokal kvalitetsrogn.
 
Økologiske linemuslinger.
Fra på mandag har du mulighed for at købe økologiske linemuslinger. Linemuslinger er 20-30 procent mere kødfulde end "normale" muslinger. Pakket i MAP og koster kr. 35,00/kg.
 
Skærisingen er billig.
Rødtungen smager dejligt, men er desværre truet. Et godt alternativ er skærisingen, som smagsmæssigt ligger meget tæt på rødtungen.

 

Mød Ninett fra salgsteamet

Ninett Klitgård
 
Tlf.: 3916 3800
Direkte: 3360 6980
Mobil: 2332 1392
Mail: ninett@fiskehallen-tvilling.dk
 
Din konsulent

Michael Hassenkam
 
Tlf.: 3916 3800
Direkte: 3360 1555
Mobil: 2844 1204
Mail: mh@fiskehallen-tvilling.dk
 
 

Fiskehallen Tvilling A/S · Kattegatvej 63 · 2150 Nordhavn

Telefon 39 16 38 00 · email bestilling@tvilling.dk · fax 39 16 38 01

Personlig betjening: kl. 04.00 - 14.00 Telefonsvarer: Efter kl. 14.00

Alle bestillinger modtaget før kl. 03.00, bliver leveret samme dag!

Mød os på Facebook
Følg med i livet hos Tvilling
Fisk og få de sidste nyheder.
Klik her.
Læs mere om ISO-22000 certificering.
Klik her.
Hvad er MSC
for noget?
Læs mere her
Vi er godkendt til at håndtere økologiske fisk.
Se økologierklæring her.
**text15**
Lidt info om vor virksomhed:
MEDARBEJDERE FRA NÆR OG FJERN
Fiskehallen Tvilling er som udgangspunkt en kernedansk virksomhed, men vi har medarbejdere fra en halv snes lande. Dygtige folk fra Algeriet, England, Estland, Gambia, Indien, Litauen, Polen, Ungarn og Sri Lanka supplerer på fornemste vis dem med dansk pas.
I al beskedenhed ser vi os selv som ret hæderlige til fornuftig integration. Og det gælder også i henseende til at få de to virksomheders ansatte til at trække på samme hammel.
Måske er fusionen gået så relativt nemt, fordi Gilleleje-holdet har tilført en mere ligelig fordeling af kønnene på Kattegatvej. En uvidenskabelig meningsmåling på Fisketorvet melder om entydig begejstring for, at der er kommet flere kvinder til.
Lige så friskfangede vores fisk er, lige så frisk er tonen i produktionen. For udenforstående kan det virke barsk, når der bliver uddelt verbale hug til højre og venstre på adskillige dialekter.
Hver især er stolt af netop deres nationalitet og forsøger gerne at gøre grin med kollegaerne og fremhæve sig selv. Det nytter ikke at være nærtagende, og man skal være god til at svare igen. Heldigvis foregår alt med et glimt i øjet, og vi er rigtig gode til at give highfives efter en måske for grov bemærkning. Trods forskellighederne oplever vi et fantastisk kammeratskab.
 
Ønsker du ikke flere nyhedsbreve, skal du blot klikke her.