Forside

Historien om Jacob

Jakobs historie (læs også Johannes historie)

Da Jakob skulle starte i børnehaveklasse efter sommerferien i år manglede han en idé til, hvordan han skulle fortælle til sine nye klassekammerater at han skulle holde diæt. Han ville bl.a gerne fortælle de andre, at han ikke måtte drikke mælk eller få noget mad der indeholdt mælk.

Heldigvis kom han (og hans mor) på den idé, at bruge den skolepjece som en anden i galaktosæmiforeningen havde brugt til sin datter, da hun skulle starte for to år siden. Den indeholder gode råd til de andre forældre om produkter, der ikke indeholder mælk. I Pjecen står der blandt andet lidt om hvad man kan tåle at spise, og forslag til hvordan man tilbereder mad uden mælk.

På 1. Skoledag blev pjecen delt ud til de andre klassekammerater. Det var en rigtig god idé, og der har allerede været flere positive reaktioner på den.

De andre forældre er glade for at få lidt information. Har du behov for at få lidt hjælp til dit barns personlige skolepjece så kontakt gerne redaktionen.

Pjecen kan også bruges/omforandres som god information i vuggestue/børnehave eller på ens arbejdsplads. Kontakt gerne redaktionen

Copyright © 2012. galaktosæmi.dk. All Rights Reserved